Hírek

20 évesek lettünk!

Cégünk 2013. február 10-én töltötte alapításának 20. évfordulóját!

 

„Így történt”:

A 20 évvel ezelőtt alakult vállalat kezdetben 40 tonnás szerelvényekkel kezdte meg fuvarozási tevékenységét, majd expressz járatokat bonyolított le, két gépkocsivezetővel a kicsi és sürgős küldemények továbbítására. Később a folyamatosan növekvő vevői igények kielégítésére megkezdtük a kisteherautóval és kamionokkal történő áruszállítást is. Mára a Dancsi és Társa Kft. egy sokéves tapasztalattal rendelkező nemzetközi szintű logisztikai és szállítmányozási cég a piacon.

Tevékenységünk színvonalának fenntartásához, illetve fejlesztéséhez megfelelő munkavállalói és műszaki hátteret igyekszünk biztosítani.

Működésünkben központi szerepet játszanak fuvarszervezőink, adminisztratív munkatársaink, a műhely dolgozói, illetve Ti, kedves Gépkocsivezetők!

Az elmúlt két évben flottánkat 44 új FH 500 EEV típusú VOLVO vontatóval, és 43 új Code XL, KRONE gyártmányú pótkocsikkal bővítettük, ami sofőrjeink kényelmét és biztonságát szolgálja. Idén további új hasonló felszereltségű szerelvényekkel bővítjük gépjárműparkunkat.

Alakulásunk 20. évfordulójára emlékezve köszönjük minden kedves partnerünknek aktív munkáját és rugalmas együttműködését, bízva a további közös együttműködés sikerében.

 

2013-03-29 - Szél Erzsébet

vissza